Servis računara

Održavanje i servis laptop i desktop računara

U eri mobilnosti, službenih ili turističkih putovanja nameće se potreba za pouzdanim laptopom koji uvek imate uz sebe. Bez obzira da li se radi o bitnim poslovnim izveštajima ili fotografijama voljenih, svaki podatak ima svoju vrednost i želite da vam je na dohvat ruke u svakom momentu. Za korisnike kojI žele komforniji rad ili za ljubitelje gaming-a koji traže ozbiljne hardverske kapacitete, desktop računari su od neprocenjivog značaja.. Da bi vaš uređaj nesmetano radio i imao dug životni vek Hi-Tech preporučuje preventivno održavanje koje možete obaviti kod nas. Ukoliko se dijagnostikom ustanovi neispravnost uređaja, utvrdiće se stepen oštećenja, da li je moguća reparacija ili u krajnjem slučaju zamena komponenti. Ovo su neki od primera šta se može učiniti kada dođe do ovog vida problema:

Reparacija ili zamena matične ploče ili grafičke karte
Zamena i reparacija konektora, kablova koji povezuju komponente unutar uređaja
Zamena tastature
Zamena RAM memorije ili medija za skladištenje podataka (HDD, SSD)
Zamena oštećenog ekrana
Zamena baterije ili adaptera za punjenje
Spasavanje podataka (u slučaju otkaza medija za skladištenje podataka

 

 

 

Preventivno održavanje

Da bi vaš uređaj nesmetano radio i imao dug životni vek Hi-Tech preporučuje preventivno održavanje koje možete obaviti kod nas.

Pod preventivnim održavanjem se podrazumeva:

– Čišćenje rashladnog sistema
– Zamena termalne paste
– Preventivna dijagnostika

 

Upgrade računara

Često se dešava da posle izvesnog vremena osetite potrebu da funkcionalnost vašeg laptopa treba da bude na višem nivou kako bi mogao isprati vaše svakodnevne potrebe.

Ubrzajte rad vašeg računara:

-dodavanje memorije

-zamena hard diska sa SSD

-Reinstalacija OS-a

 

Elektronsko poslovanje

Imajući u vidu koliko je danas teško ispratiti sve novine u oblasti računovodstva, shvatili smo da vam je svaka pomoć dobrodošla. Da bi mogli da se bavite poslom koji volite, potrebno je da vam sve aplikacije rade što često nije slučaj i ređa vam se problem za problemom.

Najčešći problem na portalu E-porezi se javlja kod neispravne instalacije sertifikata. Treba biti oprezan i svaki sertifikat u zavisnosti sa čime potpisujete (MUP, PKS, POŠTA, HALCOM, E-SMARTSYS) instalirati na svoje mesto.

Problem sa WINDOWS operativnim sistemom nastaje sa njegovim novim verzijama.
Ukoliko MICROSOFT  “izbaci loš apdejt”, tada većina vaših aplikacija neće ispravno raditi dok se ne ispravi greška a to može dugo da potraje.
Jedan od najvećih problema u poslednje vreme je veza sa štampačima posle neispravnog Windows apdejta. Štampači kroz mrežu koji su priključeni preko USB-a neće biti u funkciji dok nas ne pozovete.

Dozvolite da mi budemo vaša podrška koja će voditi računa o vašim sertifikatima, aplikacijama, čitačima, novim verzijama windowsa i svim ostalim programima potrebnim za komotan rad.

 

Kontaktirajte nas

Omogućili smo udaljenu podršku preko AnyDesk aplikacije.
https://get.anydesk.com/MaJneOUR/AnyDesk_Hi-Tech.exe

Call Now ButtonPozovite nas